@: info@sportpartijtje.nl | T: 0654153303 / 0629197994

Met gepaste trots presenteert Sportpartijtje onze drie ‘wereldberoemde’ ambassadeurs: meervoudig nationaal kampioenen judo Neal van de Kamer en Birgit Ente én officieel De Sterkste Man van Nederland Alexander Moonen. Deze ambassadeurs staan geheel achter Sportpartijtje en steunen ons daar waar ze kunnen.

Ambassadeur Sportpartijtje: Neal van de Kamer
Een sterke judoka die vier keer Nederlands kampioen judo werd en dat in drie verschillende gewichtsklasse: -66, -73 en -81. Neal begon zijn judocarrière in Alkmaar bij judoclub Tom van der Kolk. Op zijn achttiende verruilde hij die club voor het Haarlemse Kenamju. En dat heeft hem geen windeieren gelegd. Naast de judomat heeft Neal gestudeerd aan de Johan Cruijff University in de richting van sportmarketing.

Wist je dat…
– Neal van de Kamer de enige mannelijke judoka is met vier Nederlandse titels in drie verschillende gewichtsklassen?
– Neal van de Kamer aan Sambo doet? Sambo is van oorsprong een Russische vechtsport.
– Neal van de Kamer bloemkooloren heeft? In Japan, het land waar judo vandaan komt, geldt een bloemkooloor als een soort status.

Meer weten over deze judoka? Bekijk dan zijn website: Nealvandekamer.nlAmbassadeurs Neal van de Kamer

Ambassadeur Sportpartijtje Birgit Ente
Deze topjudoka schreef vijf keer het Nederlands kampioenschap op haar naam. In 2006 werd ze voor het eerst Nederlands kampioen. Haar grote successen behaalde ze bij de Haarlemse judoclub Kenamju. Ze is in 2013 Europees kampioen landenteams geworden, schreef o.a. de European Open in Tallinn op haar naam en ze mocht voor Nederland op de Olympische Spelen in Londen uitkomen in de gewichtsklasse tot 48 kilogram. Helaas werd ze daar in de eerste ronde uitgeschakeld door de Hongaarse Éva Csernoviczki.

Wist je dat…
– Birgit Ente verkozen is tot sportvrouw van Haarlem 2014?
– Birgit Ente een eeneiige tweeling is? Haar tweelingzus(je) heet Kirsten en deed net als Birgit aan judo.
– De schouderworp de favoriete judoworp van Birgit Ente is?

Meer weten over deze judoka? Bekijk dan haar Twitter-pagina!Sportpartijtje_Ambassadeur_BirgitEnte2

Ambassadeur Sportpartijtje Alexander Moonen
Deze krachtpatser uit het Limburgse Schinveld begon zijn sportieve carrière op de judomat. Bij de junioren werd hij Nederlands kampioen en derde op het WK in Zuid-Korea. Toch maakte deze sterke beer de overstap naar de strongman sport. Ook in deze sport boekte hij successen. In 2014 bereikte hij zijn hoogtepunt door Nederlands kampioen te worden. Hij mag zich dan ook officieel De Sterkste Man van Nederland noemen!

Wist je dat…
– Alexander Moonen tussen de 155kg en 160kg weegt?
– Alexander Moonen Nederlands recordhouder boomstamtillen (log lift) is? Het record staat op 187,5kg.
– Alexander Moonen docent aardrijkskunde is?

Meer weten over de sterkste man? Bekijk dan zijn website: Alexmoonen.comAmbassadeurs Alexander Moonen

Wil je één van onze ambassadeurs boeken op jouw kinderverjaardag of een ander sportief evenement? Neem dan contact met ons op via 0654153303 / 0629197994 of info@sportpartijtje.nl! Wij en onze ambassadeurs zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een sportieve middag zorgen! En onthoud: talent voor sport is niet nodig. Bewegen met een glimlach, plezier maken en een feestje bouwen des te meer.