@: sportpartijtje@outlook.com

Sportpartijtje | Movement partijtje | Sportief kinderfeestje in Amsterdam of Haarlem?

Movement partijtje
Kun je ook niet kiezen tussen de sportfeestjes Judo(tainment), Dans, De Sterkste ManVoetbal en Balsport? Dan is het Movement partijtje iets voor jou! Onder begeleiding van een entertainer / gediplomeerde sportdocent doe je tijdens dit kinderfeestje allemaal spelletjes die te maken hebben met behendigheid, flexibiliteit, kracht, balans, vormspanning, oog-handcoördinatie en snelheid. Denk bijvoorbeeld aan een estafette met verschillende obstakels. Ook zullen de kinderen in de weer gaan met ballen, ballonnen, frisbees, pionnen en een dikke valmat. De dag wordt feestelijk afgesloten met een verjaardagsspel én gezonde en verantwoordelijke snacks.

Wil jij je vriendjes en vriendinnetjes verrassen met een partijtje Movement? Neem dan contact met ons op via info@sportpartijtje.nl!

Toch liever een ander sportfeestje? Sportpartijtje biedt ook deze kinderfeestjes aan: Judo(tainment), Dans, De Sterkste Man, Voetbal en Balsport.Sportpartijtje | Movement | Sportief kinderfeestje in Amsterdam of Haarlem?