@: sportpartijtje@outlook.com

Over Sportpartijtje | Sportpartijtje | Sportief kinderfeestje in Amsterdam of Haarlem?Over Sportpartijtje
Hoe het begon… Sinds 2005 viert tennisser Rafael Nadal zijn verjaardag in Parijs, omdat dan ook Roland Garros bezig is. Een jaar geleden kreeg hij van de organisatie een reusachtige taart, inclusief kaarsjes én een ‘lang zal hij leven’ vanaf de tribune. Op die dag, 3 juni 2013, is Sportpartijtje geboren.

Want wat is er leuker dan jarig zijn, cadeautjes krijgen en…lekker kunnen sporten met je vriendjes en vriendinnetjes? Sportpartijtje voegt deze drie elementen samen tot een groot sportfeestje voor ouders, hun jarige kind en vriendjes en vriendinnetjes. Talent voor sport is niet nodig. Bewegen met een glimlach, plezier maken en een feestje bouwen des te meer. Kortom, het verjaardagsfeest kan beginnen, want wij zijn binnen!

Kinderfeestje
De kinderen gaan tijdens het kinderfeestje actief aan de gang met een sport naar keuze. We bieden verschillende sportfeestjes aan zoals Judo(tainment), De Sterkste Man, Dans, VoetbalBalsport en Movement. Nadat we in de zaal of op het sportveld zijn aangekomen gaan we luidkeels de jarige toezingen en alle cadeautjes uitpakken, maar dat doen we niet voordat de taart is aangesneden en de limonade is ingeschonken! Dan wordt er anderhalf uur tot twee uur gesport. Hierna kunnen de kinderen bijkomen en opfrissen. De feestelijk dag wordt gezond afgesloten met verantwoordelijke hapjes en drankjes zoals een fruitsalade, een havermout koekje en limonade.

Sfeerimpressie van een sportief kinderfeestje

Alles-in-1
Wij bieden een alles-in-1 pakket aan. Alles wordt geregeld; 1,5 uur à 2 uur SPORTPLEZIER, een diploma of medaille voor alle kinderen, digitale (groeps)foto’s, organisatiekosten, een entertrainer/sportleraar én producer, een sportlocatie, sportattributen, feestelijke aankleding, feestelijk lespakket én eten en drinken. Als ouder hoef je je geen zorgen te maken. De kinderen beleven niet alleen een sportieve en feestelijke dag, maar ook nog eens een heel gezond verjaardagsfeestje.

Gezond en lekker
Waarom kiezen voor Sportpartijtje? Sporten geeft kinderen veel plezier. Ze kunnen hun energie kwijt, leren samenwerken en leren dat het niet altijd om winnen gaat. Sport is een gezonde en fantastische manier om lekker te bewegen. Wij zijn ervan overtuigd dat door middel van een feestelijk kinderpartijtje de stap naar de sportzaal gemakkelijker wordt.

Interesse?
Sportpartijtje verzorgt een kinderfeestje voor jouw kind. Maar dat is natuurlijk niet alles. Want ook tijdens trouwfeesten of andere bijzondere gelegenheden kunnen wij kinderen (en stiekem ook ouderen) op een sportieve manier vermaken! Wij zullen met veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen! Aarzel niet en vraag een offerte aan of neem contact met ons op via info@sportpartijtje.nl. En volg ons op Facebook, Twitter en Instagram!