@: sportpartijtje@outlook.com

Referenties | Sportpartijtje | Sportief kinderfeestje in Amsterdam of Haarlem? Sportpartijtje heeft in anderhalf jaar tijd een heleboel sportfeestjes gegeven. Hieronder vind je een aantal referenties van ondernemers, sportverenigingen, ouders en kinderen:

Annebet van Duinen, moeder van Anthony:

Onze zoon van 10 jaar heeft een super partijtje gehad. Ze hebben onder goede begeleiding indoor leren skaten. Na 20 min werd er al over een 30 cm hoge barrière gesprongen. Uitstekende service, veel plezier en goed bewogen. Zelfs de minder sportieveren konden heel goed meedoen. Helemaal top!

Claire Halfwas, moeder van Puck:

Mijn dochter Puck (7) had een topfeestje dankzij Sportpartijtje! Als hoogtepunt natuurlijk ‘de HAKA’! Bedankt voor de professionele, leuke, gezonde, lekkere en gezellige organisatie.

Boy Lokhoff, ondernemer:

Heel tof concept van jonge ondernemers. Het biedt een gezond alternatief op saaie kinderfeestjes én ze regelen alles.

Wim van der Zwaag, SPRTZ:

Sportpartijtje is een super initiatief! Eens wat anders dan met een verjaardag gaan bowlen.

Wesley Groefsema, Judoclub Groefsema:

Sportpartijtje maakt van sporten een feestje!

Jan van Honschoten, the IN connection:

Het Team van Sportpartijtje heeft een mooie mix van vaardigheden gevonden om samen met kinderen een feestje te bouwen, waarmee je je als kind ook kan onderscheiden naar de andere kinderen in je klas.

Petra Zomerdijk, moeder van Sven:

Hartelijk dank voor de leuke middag! Sven en zijn vriendjes hebben genoten van het Sterkste Man partijtje! En ook het eten en drinken was heel goed verzorgd!

Jarige job Thijs:

Dit was het allerleukste verjaardagsfeestje van mijn hele leven!

Soo Jin de Fraiture, moeder van Sterre:

Sportpartijtje maakt naam waar: het was echt een sportief feestje en uitstekend georganiseerd. Absoluut voor herhaling vatbaar!